Πως ο τρόπος που θα κάνουμε αναζητήσεις από το σπίτι θα αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε SEO

Σύμφωνα με το αντίστοιχο site της Google, το Google Home όπως και το αντίστοιχο της Amazon echo θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι αναζητούν απαντήσεις από τις μηχανές αναζήτησης.

 
google-home
“Thanks to Google’s rich history in search, Google Home is ready for your questions. Get real-time answers including the latest on weather, traffic, finance, sports, local businesses and more. ”

Στο searchengineland.com διαβάζουμε το άρθρο του Bryson Meunier η Google θέλει όλο και περισσότερο να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα των ανθρώπων για τον καιρό, την κίνηση, την οικονομία, για τοπικές επιχειρήσεις, αγορές, παραγγελίες κτλ.

Google Home: Ένας νέος οδηγός για κάθε μέρα

Οι πληροφορίες που θα ζητήσουμε από την Google είναι περισσότερο ένας τοπικός οδηγός πριν ταξιδέψουμε, πριν βγούμε ή πριν πάμε για δουλειά. Εδώ υπάρχει μια ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που θέλουν να είναι ετοιμες σε μια τέτοια αλλαγή στα σπίτια μας που δεν είναι και πολύ μακρινή. Ήδη είναι διαθέσιμες οι συσκευές και μπορούμε να τις αγοράσουμε.

Η χρήση των featured snippets είναι πλέον ακόμη πιο απαραίτητη σε κάθε website με στόχο να βρίσκεται η επιχείρησή σας στις νέες μηχανές αναζήτησης που αποκτούν περισσότερη νοημοσύνη και μια θέση στην καθημερινότητά μας

Συμπέρασμα: η Google θέλει να δίνει απαντήσεις στους χρήστες της και το website μας να ενημερώνει την Google ότι έχουμε τις απαντήσεις.

Σεμινάρια Digital Marketing | Digitalent Greece
0
    0
    SkillShop
    Δεν έχετε επιλέξει σεμινάριοΕξερευνήστε άλλα σεμινάρια