Το Google AdWords, το διαφημιστικό πρόγραμμα της Google στο διαδίκτυο, σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίζετε νέους πελάτες και να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας.

Επιλέξτε πού θα εμφανίζεται η διαφήμισή σας, ορίστε τον προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και μετρήστε την επίδραση της διαφήμισής σας.

Δεν υπάρχει δέσμευση για ελάχιστη δαπάνη. Μπορείτε να διακόψετε ή να σταματήσετε τη χρήση του AdWords ανά πάσα στιγμή.

 

Προσεγγίστε χρήστες που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε, καθώς και χρήστες που πραγματοποιούν περιήγηση σε ιστότοπους συναφείς με τα προϊόντα που πουλάτε. Με την προσφορά κόστους ανά κλικ (CPC), χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Τι μπορείτε να επιτύχετε με το Google Adwords

Δείτε πώς μπορείτε να επιτύχετε κοινούς επιχειρηματικούς στόχους με το Google AdWords:

Ξεκινήστε στη διεύθυνση adwords.google.gr

Αύξηση των επισκέψεων στο κατάστημα

Με το AdWords μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του φυσικού καταστήματός σας και να λάβετε περισσότερες επισκέψεις από δυνητικούς πελάτες. Μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένες τοποθεσίες, έτσι ώστε η διαφήμισή σας να εμφανίζεται μόνο σε χρήστες που πραγματοποιούν αναζήτηση στην περιοχή σας ή γύρω από αυτή. Μπορείτε, επίσης, να προσελκύσετε δυνητικούς πελάτες, προσθέτοντας τη διεύθυνσή σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας και έναν χάρτη στις διαφημίσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνετε τους χρήστες να εντοπίσουν και να επισκεφθούν την επιχείρησή σας.

  

Αύξηση των τηλεφωνικών κλήσεων

Με το AdWords μπορείτε να αυξήσετε τις τηλεφωνικές κλήσεις προς την επιχείρησή σας. Μπορείτε να εμφανίζετε τον αριθμό τηλεφώνου σας μαζί με τη διαφήμισή σας, διευκολύνοντας τους χρήστες να σας καλέσουν αμέσως. Επιπλέον, οι χρήστες κινητών μπορούν να σας καλέσουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

  

Αύξηση πωλήσεων στο διαδίκτυο

Αν πουλάτε προϊόντα στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google AdWords, για να λάβετε περισσότερες παραγγελίες. Εμφανίστε τη διαφήμισή σας σε χρήστες ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν το συγκεκριμένο προϊόν και συνδέστε τους απευθείας με τη σελίδα όπου μπορούν να το αγοράσουν. Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθείτε τα κλικ στη διαφήμισή σας που οδηγούν απευθείας σε παραγγελίες στον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε ευκολότερα να μετράτε και να βελτιώνετε την απόδοση επένδυσης (ROI) της διαφήμισής σας.

  

Αύξηση των δυνητικών πελατών στο διαδίκτυο

Αν θέλετε οι δυνητικοί πελάτες να συμπληρώνουν μια φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό σας, μπορείτε να συνδέσετε τη διαφήμισή σας απευθείας με εκείνη τη σελίδα. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται οι πιθανότητες να προκύψει ένας δυνητικός πελάτης από ένα κλικ. Στη διαφήμισή σας μπορείτε, επίσης, να επισημάνετε επαγγελματικές αξιολογήσεις ή μια κριτική τρίτου μέρους, ώστε να δώσετε στους χρήστες περισσότερα κίνητρα, για να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0
    0
    SkillShop
    Δεν έχετε επιλέξει σεμινάριοΕξερευνήστε άλλα σεμινάρια