Πρόκειται για μια μορφή διαφημίσεων που είναι ειδικά σχεδιασμένη, για να μπορούν οι χρήστες να ανακαλύπτουν το περιεχόμενο της επωνυμίας σας.

Οι διαφημίσεις TrueView discovery θα εμφανίζονται για πρώτη φορά στα αποτελέσματα αναζήτησης σε κινητό.
Οι διαφημίσεις TrueView discovery είναι τόσο αποτελεσματικές, επειδή προκαλούν υψηλή αφοσίωση. Όταν οι θεατές κάνουν κλικ στο βίντεό σας, είναι μια σημαντική ένδειξη ότι ενδιαφέρονται για την επωνυμία σας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, κατά μέσο όρο, οι χρήστες βλέπουν και άλλο βίντεο από την επωνυμία σας εντός 24 ωρών από τη στιγμή που είδαν τη διαφήμιση TrueView discovery.[1] Η μορφή αυτή δημιουργήθηκε, για να προσελκύει το κοινό σας και να το καθοδηγεί στο περιεχόμενό σας, όταν αναζητά να δει κάτι συναρπαστικό.

Καθώς οι διαφημίσεις TrueView discovery αιχμαλωτίζουν την προσοχή του κοινού σας, έχουμε διαπιστώσει ότι, κατά μέσο όρο, οι συγκεκριμένες διαφημίσεις αυξάνουν πάνω από 5 φορές τα κλικ σε παροτρύνσεις για δράση που παρέχονται από τον διαφημιζόμενο σε σύγκριση με το TrueView σε ροή. Επίσης, είναι εξαιρετικές για την προώθηση περιεχομένου μεγαλύτερης διάρκειας.

Πηγή

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0
    0
    SkillShop
    Δεν έχετε επιλέξει σεμινάριοΕξερευνήστε άλλα σεμινάρια